Kehon ja mielenhoitokeskus

Karhunkierros 149
63700
ÄHTÄRI
0400 0156 22
kimmo@mielikeho.net
www.mielikeho.net

Seuraa Meitä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Oletko stressaantunut? Tuntuuko sinusta, että työn- ja yksityiselämän välinen suhde on epätasapainossa? Onko mielestäsi työpaikan ilmapiirissä parantamisen varaa? Nykypäivän suorituskeskeisessä yhteiskunnassa stressinhallinta on nousemassa aina vain keskeisempään osaan. Avain onnistuneeseen stressinhallintaan löytyy elämänhallinnasta ja suunnitelmallisuudesta. On myös tärkeä, että ihmisen keho ja mieli ovat tasapainossa.

Tarvitsetko opastusta elämänhallintaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ota rohkeasti meihin yhteyttä. Luomme sinulle yksilöllisen hyvinvointiohjelman joka koostuu erilaisista harjoitteista ja hoidoista joiden avulla saat energiaa ja jaksat paremmin.

Työyhteisön hyvinvointi

Tarvitseeko yrityksen työilmapiiri kohentamista? Eikö yrityksen sisäisen kommunikaatio suju, niin kun pitäisi? Tarjoamme myös yrityksille ja yhteisöille mahdollista työnohjaukseen ja henkilöstön hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen parantamisen. Työnohjaus ja työhyvinvoinnin koulutus suoritetaan ratkaisukeskeisellä lyhytterapialla.